headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Vervoer in Brazilie

Het openbaar vervoer in Brazilië is erg goed georganiseerd. Er zijn goede (nacht)bussen, voorzien van alle comfort. De stoelen zijn soms zo luxe dat je echt helemaal plat kunt liggen. Voor enkele kortere afstanden is een seat-in transfer per taxi/busje een betere mogelijkheid; je wordt dan in je hotel opgehaald en weer in het volgende hotel afgezet. Je bespaart hiermee de transfers van- en naar het busstation, waardoor je vaak goedkoper uitkomt (en het is een stuk makkelijker).

 

Daarnaast is het in Brazilië ook heel goed mogelijk om zelf per auto rond te reizen! Zo hebben we een hele mooie autorondreis naar Bonito en de Pantanal.

 

Voor de grotere afstanden kun je gebruik maken van het uitgebreide netwerk van binnenlandse vluchten. De binnenlandse vluchten gaan vaak meerdere keren per dag en de lokale airlines zijn betrouwbaar en efficiënt. Als je een reis bij ons aanvraagt, zullen we altijd voor je uitzoeken wat de beste en goedkoopste vliegverbindingen voor jouw reisschema zijn.

 

Omdat je helemaal zelf je reis in elkaar kunt puzzelen, is het natuurlijk ook prima mogelijk de diverse mogelijkheden met elkaar te combineren! We helpen je graag.

Contact
close slider