headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

We kijken absoluut met plezier terug op onze reis door deze prachtige landen, het contact met de lokale agent was heel goed.

 

We hebben een uitstekende vakantie gehad! We kijken daarom absoluut met plezier terug op onze reis door deze prachtige landen. Ik heb het evaluatieformulier toegevoegd en zoals je zult zien hebben we de reis dan ook goed beoordeeld. De reis is eigenlijk vlekkeloos verlopen en daar zijn we heel erg blij mee, het contact met de lokale agent was heel goed en we hebben voldoende informatie gekregen over het verloop van de reis zodat alles duidelijk was en er bij ons geen vraagtekens waren.

 

Het uitgebreide routeboek tijdens onze selfdrive was hier een goed voorbeeld van. Ook de door jullie georganiseerde transfers waren allemaal op tijd en uitgevoerd door vriendelijke en behulpzame mensen.

— Rob & Loes, Winterswijk - Argentinie & Brazilie

Prima accommodaties en je hoeft zelf niet meer op zoek naar een slaapplek

 

We hebben een fantastische reis gehad. Heel veel gezien en heel veel gedaan, maar toch lekker uitgerust. Daar hebben jullie zeker aan bijgedragen. Alles was perfect geregeld en het was heerlijk dat alle transfers perfect aansloten op onze eigen geboekte vluchten. Altijd prima accommodaties en je hoeft zelf niet meer op zoek naar een slaapplek. Zeker in landen waar de meeste mensen geen Engels spreken en ons Spaans maar heel beperkt is, is het heerlijk om je te melden en het is geregeld. Altijd nette en schone hotels en op een uitstekende locatie. We hebben dan ook enorm genoten.

 

Het is ons weer prima bevallen om met jullie hulp een reis te plannen en te maken en we komen zeker weer bij jullie terug voor een volgende reis. We prijzen jullie aan als we horen dat mensen een reis willen maken.


Foto’s en een reisverslag sturen we jullie asap toe. Tot de volgende reis en heel hartelijk dank voor jullie goede begeleiding.

— Ina en Minko - Argentinie & Brazilie

Een ervaring rijker, bedankt voor alles!

 

Prima ervaring!! Reis erg vaak aan laten passen, maar continue werd er weer meegedacht, erg prettig. Het was echt geweldig!! Mooier dan we ooit hadden verwacht………en enorm goed weer gehad!

 

Een ervaring rijker, bedankt voor alles!

— Ellen en Monique - Patagonie

We zullen OutSight zeker aanbevelen bij onze vrienden en familie

 

We hebben het super op Cuba gehad!

 

Alles is uitstekend gegaan, we hebben genoten dankzij de goede voorbereiding van de hotels en transfers op Cuba door OutSight (Joanne). Heel erg veel dank voor jullie goede organisatie.

Doordat jullie onze reis zo goed geregeld hadden, konden wij extra genieten van onze heerlijke vakantie op Cuba :-).

 

Nogmaals dank en we zullen OutSight zekers aanbevelen bij onze vrienden en familie!

— Marjolijn en Mathie, Cuba

Contact
close slider