headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hoe werkt het in Brazilie?

Jouw reis door Brazilië
Brazilië is zo’n enorm groot land dat het onmogelijk is om alles in één keer te zien. De meeste OutSight reizigers beginnen hun Brazilië rondreis met een vlucht naar Rio de Janeiro, maar het is ook mogelijk direct naar het noordoosten van Brazilië te vliegen. Als je alle ‘highlights’ van het land wilt zien, zul je zeker een aantal binnenlandse vluchten moeten boeken. Dan is het al snel heel aantrekkelijk om een airpass te kopen, losse vluchten zijn duur. Als je minder tijd hebt, of niet veel wilt vliegen meer overland wilt reizen, kun je er beter voor kiezen om een deel van Brazilië te bezoeken. Je kunt dan bijvoorbeeld het zuiden verkennen, of juist alleen het noordoosten van Brazilië.

 

Het openbaar vervoer in Brazilië is erg goed georganiseerd. Er zijn goede (nacht)bussen, voorzien van alle comfort. De stoelen zijn soms zo luxe dat je echt helemaal plat kunt liggen. Voor enkele kortere afstanden is een seat-in transfer per taxi/busje een betere mogelijkheid; je wordt dan in je hotel opgehaald en weer in het volgende hotel afgezet. Je bespaart hiermee de transfers van- en naar het busstation, waardoor je vaak goedkoper uitkomt (en het is een stuk makkelijker).

 

Daarnaast is het in Brazilië ook heel goed mogelijk om zelf per auto rond te reizen! Zo hebben we hele mooie autorondreizen langs de noordoostkust en in het zuiden van Brazilië. Omdat je helemaal zelf je reis in elkaar kunt puzzelen, is het natuurlijk ook prima mogelijk de diverse mogelijkheden met elkaar te combineren! We helpen je graag.

 

Alle in het reisaanbod vermelde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen en bij boeking van min. 2 personen. Prijzen zijn exclusief hoogseizoentoeslagen (tenzij anders vermeld).

 

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Aan de informatie en de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Contact
close slider