headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier vind je onze Brazilië excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat steeds vermeld welke excursies van toepassing zijn. Enkele  excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep. Hieronder een overzicht van al onze excursies in Brazilië:


6 excursies

Brazilie excursie Rio, Corcovado

Rio de Janeiro: Corcovado, Maracana stadion en de Sambodromo

€ 71,- p.p.

Bovenop de Corcovado berg staat het beroemde Christusbeeld. Dit enorme beeld op 710 hoogte is een van de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden van Rio.

lees verder »
Brazilie excursie Rio de Janeiro suikerbrood en centrum

Rio de Janeiro: het ‘Suikerbrood’ en centrum van Rio

€ 68,- p.p.

Het Pão de Açúcar is zeker een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Rio. Deze hoge rots midden in de baai heeft een eigen kabelbaan ernaartoe, en vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over de stad.

lees verder »
Brazilie excursie Rio, Santa Teresa

Rio de Janeiro: Corcovado, Santa Teresa & Tijuca forest

€ 85,- p.p.

Tijdens deze excursie per open jeep combineer je Corcovado, Santa Teresa en het Tijuca Forest. Eerst breng je een bezoek aan de Corcovado met het beroemde Christusbeeld. Vanaf de berg heb je een prachtig uitzicht over de stad en stranden van Rio.

lees verder »
Brazilië-Bonito, excursie snorkelen

Bonito: snorkelen in de Rio Sucuri

€ 60,- p.p.

De Sucuri rivier staat bekend als een van de meest heldere rivieren ter wereld. Dit prachtige heldere water is het gevolg van de hoge concentratie kalksteen in het water. Bij deze excursie reis je zelf per auto naar de Sucuri rivier.

lees verder »
Brazilië excursie Parati schoener

Parati: zeiltocht per schoener

€ 48,- p.p.

Een excursie per houten schoener langs tropische eilandjes en stranden in de baai van Parati. Je vertrekt `s morgens vanuit de haven van Parati, op weg naar verlaten eilandjes, witte zandstranden en een kristalheldere zee.

lees verder »
Brazilië excursie Parati kayaks

Parati: kayaken in de baai van Parati

€ 51,- p.p.

Een prachtige ervaring om de mooie Parati baai vanaf het water te zien! Deze avontuurlijke  kayak-excursie begint vanaf Jabaquara Beach waar je in de kayaks stapt.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 14 bouwstenen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider