headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De watervallen van Iguacu

Foz do Iguacu

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 285,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

De watervallen van Iguacu zijn zonder twijfel de mooiste en grootste van Zuid-Amerika. Bij deze bouwsteen word je van het vliegveld naar je hotel in Foz do Iguacu gebracht en bezoek je in twee dagen deze watervallen van zowel de Braziliaanse kant als de Argentijnse kant. Zo heb je een mooi totaalbeeld van deze immense watermassa.


Dag 1: aankomst in Foz do Iguacu, transfer naar hotel, in de middag excursie naar de Braziliaanse kant van de watervallen
Dag 2: Foz do Iguacu, excursie naar de Argentijnse kant van de watervallen
Dag 3: transfer naar vliegveld, einde van deze bouwsteen

Prijs € 285,- p.p.

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar hotel en van het hotel naar het vliegveld,  2 hotelovernachtingen in Foz do Iguacu incl. ontbijt en 2 x een excursie van een halve dag naar de watervallen

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, entreegelden, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: BRM100

Tijdens je Brazilië rondreis verblijf je in sfeervolle accommodaties, die zorgvuldig door onze lokale agent zijn uitgezocht. De hotels in de steden zijn vaak groot en wat zakelijker, aan de kust verblijf je meestal in sfeervollere hotels die in Brazilië ‘pousadas’ worden genoemd.

 

Hier vind je fel geschilderde muren, heerlijke tuinen, het strand op loopafstand, gezellige meubels en bv. een hangmat op je balkon. In enkele plaatsen, met name aan het  strand, bieden we verschillende categorieën hotels aan, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel comfort je wenst.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Brazilië.

Dag 1: aankomst in Foz do Iguacu, transfer naar hotel, in de middag excursie naar de Braziliaanse kant van de watervallen
Na aankomst in Foz do Iguacu word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt. In de middag ga je op excursie naar de Braziliaanse kant van de watervallen. De watervallen van Iguacu zijn zonder twijfel de mooiste en grootste van Zuid Amerika.

 

Ze liggen op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay, een Zuid Amerikaans Drie Landen punt. Het water uit de rivier van Iguacu stort hier over een breedte van vier kilometer de diepte in. Vanaf de Braziliaanse kant van de watervallen heb je vooral een goed totaal overzicht.

 

Dag 2: Foz do Iguacu, excursie naar de Argentijnse kant van de watervallen
Vandaag heb je een excursie naar de andere kant van de watervallen, de Argentijnse kant! Om de watervallen heen ligt een prachtig Nationaal Park, waar je kan genieten van het tropisch oerwoud en de vele dieren. De overvloed aan water heeft ervoor gezorgd dat er prachtige planten en heel veel dieren zijn, zoals vogels en vlinders. Je kunt hier prachtige wandelen, of een boottocht maken onderlangs de watervallen (nat!).

 

Dag 3: transfer naar vliegveld, einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt kan de rondreis door Brazilië verder gaan! Je wordt per transfer naar het vliegveld gebracht. Veel reizigers kiezen na hun verblijf in Foz do Iquacu voor de bouwstenen Selfdrive Bonito & Panatal of Amazone: bezoek aan het regenwoud.

Prijs € 285,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider